Blendtec Designer 650 İncelemesi 2023

Blendtec Designer 650 İncelemesi 2023

Blendtec Designer Serisi, mükemmel karıştırılmış içecekler, yemekler ve malzemeler hazırlamak için sessizce tasarlanmış uzman bir blendtec ürünüdür. Mutfak için doğru Blendtec Blender'ı seçerken hangi özelliklerin ve yeteneklerin en önemli olduğuna bir göz atalım.

Blendtec Blender satın almadan önce dikkate alınması gerekenler

Gürültü Azaltma

Kalkış için itme gücünü artıran bir 747 yolcu uçağı gibi bir ses çıkaran birçok güçlü blender mevcuttur. Blender'ınızın tüm eve veya komşularınıza duyulabilir olmamalıdır. Mümkünse, karar vermeden önce blender'ınızın maksimum ayarlarda ne kadar ses çıkardığını öğrenmeye çalışın. Kağıt üzerinde harika görünen bir şey, birkaç ay sonra gürültülü bir kabusa dönüşebilir.

Ön Ayarlar

İdeal karıştırılmış içecekler ve malzemeler için zamanı ve karıştırma hızını kontrol eden programlanabilir ön ayarların olması gerçekten zaman kazandırıcı olabilir. Bu sadece blender'ınızı tek dokunuşla çalıştırmakla kalmaz, aynı zamanda her tür içeceğin veya sıvının ideal kıvamı için ne kadar süre karıştırılması gerektiğini hesaplamak zorunda kalmazsınız. Ön ayarları olan bir blender alın. Daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz.

Güç

Zayıf blenderlar kötü bir yatırımdır. Blender'ınızın içindekileri güçlü bir şekilde karıştırmak için yeterli watt'a sahip olmaması durumunda, tek işlevi sizi sinirlendirmek olacaktır. Olası blenderlarınızın watt aralığına göz atın ve en iyi performans için en az 1600 watt olduğundan emin olun.

Aksesuarlar

Standart bir blender kabı birçok amaç için kullanılır, ancak blender'dan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, ek yetenekler sağlamak için ek aksesuarlara sahip olan bir blender satın almak iyi bir fikirdir. Küçük miktarlarda karışımlar için küçük hacimli kaplar, daha sert malzemeleri öğütmek için basma kapaklı kaplar ve hatta spor salonuna götürebileceğiniz protein shake'leri için karıştırıcı kaplar gibi. Blender'ınızı seçerken doğru aksesuarlara sahip olduğundan emin olun.

Blendtec Designer 650 Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Her dört özellik kategorisinde de başarılı olan bir blender Blendtec Designer 650'dir. Programlanabilir karıştırma ön ayarları, yüksek hız ve 1560 watt güç ile bu, performans ve dayanıklılık açısından ciddi anlamda bir blenderdır. Taban, maksimum hızda bile stabil, ve kavanoz kapağı, blender ne kadar zor çalışırsa çalışsın her zaman güvenli bir şekilde yerinde kalır. Daha da iyisi, kavanoz ve bıçaklar makinede yıkanabilir ve güvenli bir şekilde çıkarılıp tekrar takılabilir.

Bu blender, meyve, sebze ve protein alımını artırmak isteyen sağlık ve fitness tutkunları için mükemmeldir. Taze veya dondurulmuş meyve ve yemişler, Designer 650'nin gücü için hiçbir engel teşkil etmez ve antrenman öncesi veya sonrası içeceğinizi hazırlamak hiç bu kadar hızlı veya kolay olmamıştı. Blendtec'in Designer serisi için geniş bir aksesuar yelpazesi bulunmakta, bu da onu bugün piyasada bulunan en kullanışlı ve çok yönlü blenderlardan biri haline getiriyor.

Buna karşılık, bu blender muhtemelen ara sıra kullanım için bir blendera ihtiyacı olanlar için en iyi seçenek değil, çünkü günlük yoğun kullanım için tasarlanmıştır ve fiyatı kesinlikle birçok yeteneğini yansıtmaktadır. Bu, kişisel sağlık ve wellness'inize yapılan bir yatırım ve aynı zamanda sağlıklı çorbalar, soslar ve salatalar ve diğer sağlıklı yemekler için doğrayılmış sebzeler hazırlama sürenizi kısaltmanıza yardımcı olacaktır.

Hadi, Blendtec Designer 650 ürününün artılarına ve eksilerine bir göz atalım:

Artılar

  • 1560 watt gücü (maksimum 3 beygir gücündeki motor)
  • Kapalı, temizlemesi kolay dokunmatik ekran ve kapasitif arayüz
  • Soslar, ezilmiş buz, smoothie, ev yapımı dondurma, meyve suyu, sıcak çorba ve fondü için birçok hazır program
  • Pulslu 8 manuel hız ayarı
  • Döngü süresinin kalan süresini gösteren aydınlatmalı zamanlayıcı

Eksiler

  • Yüksek fiyat noktası, bu blenderı bir mutfak cihazı için önemli bir yatırım haline getiriyor
  • Gürültü önleme yeterli, ancak yüksek hızlarda bu blender gürültülü olabilir
  • Bazı önceden ayarlanmış karıştırma döngüleri, içeceğinizi veya sosunuzu istenen kıvama getirmek için ek hassasiyet gerektirebilir
  • Güç, istenen 1600 wattlık aralığın biraz altında
  • 8 yıllık garanti, sadece imalat hatalarını kapsıyor

Özellikler ve Faydalar

Kapasitif Dokunmatik Ekran Arayüzü

Bu, kullanana kadar ihtiyacınız olduğunu fark etmeyeceğiniz özelliklerden biridir. Kapasitif dokunmatik ekranlar, tuşları etkinleştirmek için parmaklarınızın ısıyına basınç yerine bağımlıdır. Bu, tepkisel ve özellikle sabahları henüz en iyi halinizde olmadığınızda kullanımı daha kolay yapar.

1560 watt 3HP Motor

Bazı kullanıcılar, 1560 watt'ın diğer, daha pahalı Blendtec seçeneklerine göre biraz zayıf olduğunu iddia edebilir. Kullanıcıların büyük çoğunluğu, Designer 650'nin gücünün en zor karıştırma görevleri için bile yeterli olduğunu düşünmektedir. Bu blender, ona atabileceğiniz herhangi bir karıştırma görevini kısa sürede halleder ve genellikle güçlü bir motorun buz, meyve ve sebze parçalarını sürükleyen dönen bıçakları yönlendirdiği gürültüyle beraber gelmeyen bu başarıya ulaşır.

Wildside+ Hazne

Birçok Designer 650, Blendtec'in eşsiz Wildside+ Haznesi ile birlikte gelir. Bu eşsiz eklem, dönen bıçaklar tarafından oluşturulan vorteks kuvvetini artırmak ve daha eşit bir şekilde dağıtmak için 5. bir duvar paneli kullanır. Malzemeleriniz etkili bir şekilde haznenin altına çekilir, hızla ince bir hamura dönüştürülür ve yüzeye geri yükselmesine izin verilir. Wildside+ Hazneleri, Designer 650'nizin her seferinde hızlı ve kolay şekilde pürüzsüz ve tutarlı karışımlar oluşturmasını sağlar.

Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Hazne, Kapak ve Bıçaklar

Genellikle mutfak aletlerimizle ilgili uygun temizlik konusunu düşünmeyiz, ancak genellikle satın alım sonrası istediğimizden daha fazla zaman ve dikkat gerektiren bir gerçektir. Neyse ki, Designer 650, bulaşık makinesinde yıkanabilir tüm parçaları kullanır ve hazneyi, bıçakları ve diğer bileşenleri temizlemek için bulaşık makinesine atmadan önce bunları kolayca durulayabilirsiniz. Ayrıca, her kullanımdan sonra bıçakları temizlemek için bıçakların üzerini kaplayacak kadar sıcak sabunlu su ekleyerek ve Temizle önceden ayarı ile birkaç saniye çalıştırarak bıçakları temizleyebilirsiniz. Temizleme işlemi bittiğinde her şeyi su ile durulayın ve bir sonraki karışık içeceğinizi veya yemeğinizi hazırlamak için hazırsınız.

Blendtec 650 Hakkında İnsanların Değerlendirmesi

İnternette olarak Blendtec Designer 650'lerini inceleyen çoğu sahip genellikle bu blendır için sadece olumlu övgülerde bulunmaktadır. Bu blendırlar yıllarca mükemmel performanslarını sürdürmekte ve günlük kullanım, ne kadar zor çalışırlarsa çalışsın, etkinliklerini veya güçlerini azaltmamaktadır.

Birçok kullanıcının kendi fıstık ezmesini veya badem ezmesini evde minimal şeker ekleyerek yapma yeteneği ve düşük yağlı ve süt içermeyen dondurma ayarlarının lezzetli dondurulmuş tatlıları kolayca yapmasına yönelik memnuniyetle dolu incelemeleri bulunmaktadır.

Bulduğumuz en yaygın eleştiri, daha düşük motor gücüne duyulan endişeyle ilgilidir, ancak bu blendırın sunduğu sonuçlar, kendileri için konuşmaktan daha fazlasını yapmaktadır.

Sonuç

Eğer istediğimiz her şeye sahip yüksek kaliteli bir blendır almayı düşünseydik, kesinlikle Blendtec Designer 650'e bakardık. Artık pütürlü smoothieler, çıtır frappeler ve sulanmış karışık içecekler yok. Her şey her seferinde istediğiniz gibi düğmeye basarak çıkıyor. Temizlik çok kolay, çünkü her şey bulaşık makinesinde yıkanabilir ve manuel kontrol, ön ayarları kendi zevkinize göre ayarlamak için kullanabileceğiniz ek hassasiyet sağlar.

Kararlı bir taban ve süper sessiz gürültü önleme, bu blendırı sabah smoothienizi veya frappenizi yaparken ev halkını uyandırmamak veya komşuları rahatsız etmemek için sessiz tutmanız gereken daireler ve aile evlerinde ideal bir seçenek haline getirir. Wildeside+ Jar ayrıca ultra-pürüzsüz, ince püreler ve çorbalar için mükemmel bir kap sağlar. Blendtec Designer 650'nin ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğu söylenebilir. Yeni blendırınızı alışveriş yaparken dikkatlice incelediğinizden emin olun.

Kısacası, bu, sizi Blendtec Designer Serisi blendırlarına sokmak için almanız gereken en uygun seviye. Bu muazzam bir değer ve 2018'de piyasaya sürülen tamamen yeni bir tasarım.

İlgini Çekebilir