Melitta Latticia OT Kahve Makinesi İncelemesi: İnanılmaz Sessiz Çalışıyor!

Melitta Latticia OT Kahve Makinesi İncelemesi: İnanılmaz Sessiz Çalışıyor!

Pek çok kahve tutkunu, evde çok basit bir şekilde en sevdikleri kafede olduğu gibi sütlü kahve içecekleri yapmayı hayal ediyor. Melitta Latticia OT Tam Otomatik Kahve Makinesi artık bunu mümkün kılıyor. Yeni entegre süt sistemi - LATTE mükemmelleştirme sistemi sayesinde, her kahvenin istediğiniz gibi olacağı kesindir. Renkli gerçek görüntü düğmeleriyle sezgisel tek dokunuşlu işlem sayesinde çok basittir. Çift fincan modu ve ekstra büyük çekirdek haznesi ve su haznesi, bol miktarda kahve keyfi sağlar. Tek tuşla kahve keyfi.

Melitta Latticia OT Kahve Makinesi İncelemesi

İki kez köpürtüldü ve iki kat daha lezzetli: Yeni LATTE perfection sistemi, bir düğmeye basarak süt köpüğü dileklerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Mevcut diğer entegre süt devrelerinin aksine, bu sistem sütü iki kez köpürtür. Sonuç, tam doğru sıcaklıkta harika incelikte süt köpüğüdür.

Renkli gerçek görüntü düğmelerine dokunarak Café Crème, Cappuccino ve Latte Macchiato'yu doğrudan seçebilirsiniz. Ayrıca tek dokunuşla süt köpüğü ve sıcak suyu basit ve rahat bir şekilde elde edersiniz.

Melitta Latticia OT, bol miktarda kahve keyfi için çıkarılabilir ekstra büyük su haznesine (1,5 l) ve ekstra büyük çekirdek haznesine (250 g) sahiptir. Sadece 20 cm genişliğine rağmen, bu otomatik kahve makinesi aynı anda sütlü iki kahve içeceği hazırlamak için yeterli alana sahiptir.

Kimseyi uyandırmadan kendinize taze çekilmiş bir kahve yapabilirsiniz. Bu harika otomatik kahve makinesinde, kahve çekirdeklerini sessizce öğüten süper sessiz çelik konik çapak öğütücü vardır.

Melitta Latticia OT Kahve Makinesi İncelemesi

Bireysel tatlar için demleme gücü (üç ayar) ve öğütme inceliği (beş ayar) ayarlanabilir. Hem kahve içecekleri hem de sütlü kahve içecekleri için miktarı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Çıkış yüksekliği 135 mm'ye kadar ayarlanabilir, böylece bardak veya ekstra büyük kupalar da kullanabilirsiniz.

Yeni pompa kontrol sistemi, su ve kahve arasında ideal bir temas süresi sağlar. Artık iki kahve klasiği olan espresso ve Café crème'in tadını daha da gelişmiş kahve aromalarıyla çıkarabilirsiniz.

Orijinal İtalyan tariflerini bilmek güzel. Akıllı İtalyan hazırlama süreci, malzemeleri doğru sırayla bir araya getirmeyi garanti eder. Damlama tepsisi, yüksek kaliteli entegre çizilmez plastik parçalı paslanmaz çelik bir damlama plakasına sahiptir.

Melitta Latticia OT Tam Otomatik Kahve Makinesi Siyah

Temizlemesi çok kolay

Kahve ve sütlü içecekleri hazırladıktan sonra düzenli olarak cihazı temizlemenizi öneririz. Yeni Quick & Clean süt devresi temizleme sistemi size sadece iki basit adımda hijyenik temizlik sağlar. Süt hortumunu temiz musluk suyuyla dolu bir kaba daldırın ve temizleme programını başlatın. Ayrıca süt ünitesinin sökülmesi ve temizlenmesi kolaydır.

Melitta Latticia OT, temizlenmesi veya kireçten arındırılması gerektiğinde ekranda otomatik olarak bir mesaj gösterir. Servis düğmesi, temizleme ve kireç çözme programına, demleme sıcaklığı, su sertliği ayarlarına ve otomatik kapanma işlevine kolay erişim sağlar. Gerekirse, demleme ünitesinin tamamı kolayca çıkarılabilir. Daha sonra makinenin iç kısmına ulaşabilir ve sorunsuz bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Melitta® Pro Aqua su filtrelerini kullanmak en iyisidir - o zaman kahvenizin tadı daha da iyi olacaktır. Otomatik kahve makinenizin yılda yalnızca bir kez kireçten arındırılması gerekir. Filtre sayesinde su devresindeki kireç birikintileri mümkün olduğu kadar uzun süre önlenir. Bu rakam, cihaz bilgilerine göre günde altı dağıtım işlemi ve altı filtre değişimi ile 120 ml'lik bir bardak doldurma seviyesine dayanmaktadır.

Sütün en iyisi!

Pek çok kahve tutkunu, evde çok basit bir şekilde en sevdikleri kafede olduğu gibi sütlü kahve içecekleri yapmayı hayal ediyor. Melitta® Latticia® OT artık bunu mümkün kılıyor. Yeni entegre süt sistemi LATTE perfection sistemi sayesinde her kahvenin istediğiniz gibi olacağı kesin. Renkli gerçek görüntü düğmeleriyle sezgisel tek dokunuşlu işlem sayesinde çok basittir. Çift fincan modu ve ekstra büyük çekirdek haznesi ve su haznesi, bol miktarda kahve keyfi sağlar. Tek tuşla kahve keyfi.

Çekirdekten bardağa

Bu, çekirdekten bardağa bir makinedir, yani yapmanız gereken tek şey çekirdek ve su haznelerini dolu tutmaktır ve cihaz her istediğinizde mükemmel kahve yapacaktır.

Kenarda su ve üstte kahve çekirdekleri ile tek yapmanız gereken istediğiniz kahve türünü seçmek. Espressodan lungoya kadar ne kadar kahve alacağınızı değiştirmek için solda bir seviye düğmesi ve öğütmeyi yoğunlaştırmak için bir seçme düğmesi vardır. Ardından başka bir düğmeye bir kez bastığınızda Melitta Latticia OT çekirdekleri öğütür ve içeceğinizi her seferinde aynı şekilde demler. 

Tutarlılık, özellikle tecrübeli kafein bağımlıları için gerçekten önemlidir ve mükemmel fincanımızı bulmak için seçtiğimiz aynı ayarlarla makineyi her çalıştırdığımızda orada kalacağını gördük. Her sabah oyalanmak yok; sadece açın ve demlemeye basın.

Melitta Latticia OT, sütlü ve köpüklü kahve severlere de hitap ediyor. Bu, taze bir karton kutuya veya süt şişesine (veya sütlü muadillerine - burada 'fındık sütü' ifadesini seviyoruz) yerleştirilebilir ve ardından emip köpürecek şekilde yapılandırılabilir. Latte'ler, kapuçinolar, her neyse... Hepsi standart siyah kahve kadar profesyonelce üretiliyor ve hepsinin tadı harika.

Her aç kapa yapınca kendini temizler

Her açma veya kapamada makine kendini temizler, her ikisinin de en iyi durumda kalmasını sağlamak ve borulardaki bayat sütü yıkamak için sistemi suyla yıkar. Çıkarılabilir hazneyi doldurmanız konusunda sizi uyaran bir su seviyesi göstergesi ve ayrıca bir damlama tepsisi seviye göstergesi vardır. Damlamalar veya kahve telvesi çok fazla birikirse, Melitta Latticia OT demlemeyi reddederek tezgahınıza taşma olmamasını sağlar. Oldukça düşünceli bir kahve makinesi...

Bu nedenle, çalışma süreci ve genel yapı kalitesi Melitta'dan beklediğimiz sağlam, güvenilir, sağlam olmasına rağmen, Latticia OT'nin çalıştırılması, daha önce test ettiğimiz diğer çekirdekten bardağa makinelerden çok daha kolay görünüyor. Kesintisiz bir aylık günlük kullanımın ardından, hiçbir zaman tıkanma, dökülme veya tutarsız kahve fincanlarımız olmadı. İşi her seferinde tam olarak istediğimiz şekilde yaptı. Bu, sabahları dünyayla başa çıkmak için mücadele eden bir kahve canavarı ailesi için çok büyük bir anlam ifade ediyor.

Bir mutfak aletinin her seferinde aynı şekilde çalışmasına güveniyorsanız ve aynı zamanda çok iyi kahveyi takdir ediyorsanız, Melitta Latticia OT kahve makinesine ihtiyacınız var. Şık siyah, göze batmayan tasarımla birleşen kompakt boyutlar, bunun çok hızlı bir şekilde vazgeçilmez bir dostunuz olabileceği anlamına gelir. Yürekten tavsiye ediyoruz!

İlgini Çekebilir