İçeriğe geç
500 TL üzeri kargo ücretsiz! • 12 Taksit İmkanı
Hario Kahve Değirmeni ile Mükemmel Kahve Öğütücünüzü Bulun

Hario Kahve Değirmeni ile Mükemmel Kahve Öğütücünüzü Bulun

Kahve öğütücüsü seçmek kafa karıştırıcı bir iş olabilir – modellerin, fonksiyonların, özelliklerin, bıçak tiplerinin ve tasarımların çeşitliliği karar vermenizi zorlaştırabilir. Fakat endişelenmeyin, Hario’nun on beş klasik Hario kahve değirmeni modelini size sunarak tüm şüphelerinizi birkaç dakikada giderebiliriz!

Hario Kahve Değirmeninde İç Kısmın Önemi

Kahve demleme ekipmanları sunan Hario, on beş farklı model sunuyor olsa da ve Hario ailesi her zaman büyüyor gibi görünse de, tüm değirmenleri iç kısımda aynıdır – konik seramik bıçakları tutarlar. Bu, öğütme seviyesini çok ince ve ekstra kalın arasında düzenleyebileceğimiz anlamına gelir, tüm alternatif demleme yöntemlerine uyacak şekilde ayarlayabiliriz.

Espresso öğütmesi yapabilirler mi? Temel olarak herhangi bir el değirmeni için cevap “hayır” (sevilen Comandante istisnasıyla). Espresso, çok ince öğütme gerektirir, bu da pour-over yöntemlerine kıyasla çok dar bir aralıkta hassas bir şekilde ayarladığımız anlamına gelir. Bununla birlikte, her Hario değirmeni, Moka Pot’tan French Press’e kadar demleme yöntemleri için kahve öğütebilir, evde iyi bir kahvenin mükemmel temelini oluşturur.

Kahve öğütücüsü seçerken hangi prensibi takip etmeliyiz? Hario kahve öğütücülerinin farkı büyük ölçüde malzeme, ağırlık, boyut, kapasite, ek fonksiyonlar ve fiyat açısından değişiklik gösterir. Bu nedenle, tüm özellikleri listeleyerek her kategorideki en çok satanları hemen adlandırıyoruz.

Ekonomik (İlk Defa Kullanacaklar İçin Mükemmel)

Kahve değirmeninin mutfakta gerçekten bir ihtiyaç olup olmadığını ya da kahve yolculuğuna yeni başladığımızı bilmiyorsak, bütçe dostu Hario Mini Mill Plus, en iyi çözüm olabilir. Kahvenizi bir üst seviyeye taşımak için mükemmel bir başlangıç ​​değirmenidir.

Hario Kahve Değirmeni Fotoğrafı

İyi bir değirmenin sahip olması gereken her şeye sahip: ayarlanabilir öğütme, seramik bıçaklar, hafiftir, kırılmaz ve öğütülmüş kahve miktarının kolayca izlenebilmesi için bir ölçü var. Ancak, en önemlisi, piyasada bu sınıftaki en ucuz değirmendir. Eğer Mini Mill ile işe başlarsanız, bir sonraki adım şık gümüş veya siyah çelik gövdeli, bıçaklarının güçlendirilmiş bir yapıya sahip olduğu PRO versiyonuna geçmek olabilir.

Gezginler İçin Mükemmel

Seyahat öncesi her kahve severin yaptığı ilk şey en iyi kahvecileri araştırmak olsa da, yanlarına temel malzemeleri ve kahve çekirdeklerini de almaları şarttır. Sonuçta, özel kahvenin bulunmadığı beyaz noktalar hala var. Bu durumlarda, seyahat ederken yanınızda taşıyabileceğiniz pratik bir kahve setine ihtiyacınız olacaktır. Seyahat seti mümkün olduğunca az yer kaplamalı, hafif ve dayanıklı olmalıdır. Bu nedenle, evinizin dışında kahve yapmak için en yaygın seçenekler plastik bir Dripper veya Aeropress’tir ve Hario, Smart G, mükemmel bir seyahat değirmeni sunar.

İlgini çekebilir: Gezginler için termos modelleri

Gezginler İçin Kahve Değirmeni

Bu plastik değirmen sadece 235 gram ağırlığındadır ve küçük boyutludur. Sapı ise, gerçekten çok az yer kaplayan bir silikon kauçuklu olarak tasarlanmıştır. İçinde ise ayarlanabilir taşlamalı seramik, konik frezeler bulunur. Bir porsiyon kahve için ölçülen miktarda çekirdekleri doğrudan öğütücüye koyarak yerden tasarruf edebilirsiniz. Sıkıca kapatılan kap sayesinde, çekirdeklerin kesinlikle dökülmesini önleyebilirsiniz.

En Çok Satanlar

En popüler ürünlerimiz arasında mutlaka Hario Skerton yer alıyor. Bu model, uzmanlık endüstrisinde uzun yıllardır lider bir konumda ve kahve tutkunları tarafından iyi biliniyor. Skerton, ayarlanabilir öğütme özelliği gibi birçok özellikle öne çıkıyor ve özellikle ekonomik bir seçenek olması nedeniyle yeni başlayan kahve severleri hedefliyor.

Hem tasarımı hem de kullanım kolaylığı ile dikkat çeken bu öğütücü, hala en çok satan ürünlerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca, cam tabanlı kap ayrı olarak kullanılabiliyor ve öğütülmüş çekirdekleri daha uzun süre taze tutuyor. Uluslararası birçok satıcı olarak, Skerton’un iki ek versiyonu da mevcut – Skerton Plus ve Skerton PRO. Skerton PRO, geliştirilmiş bir stabilizasyon yapısı ve hassas öğütme ayarı ile öne çıkıyor.

Vintage Sevenler Buraya!

Hario, vintage tarzını ve nostaljik anıları sevenler için gerçek bir görsel şölen sunuyor. Bu öğütücüler, geçmişte büyükannelerimizin mutfaklarına benzer bir his uyandırıyor. Ancak iç kısımda, diğer modellerde olduğu gibi, ayarlanabilir öğütme özelliğine sahip seramik, konik frezeler mevcut. Hario, klasik ahşap tasarımlı dört farklı model sunmaktadır.

Hario Vintage Kahve Değirmeni

Tasarım Düşkünleri İçin

Eğer endüstriyel tarzı benimsiyorsanız, Hario sizin için Canister modelinde tamamen metal, cam ve teknolojik görünümlü bir öğütücü sunuyor. Hem de çekilmiş kahveyi vakumlu bir kavanozda saklayabileceğiniz bir tasarımı var.

Post-endüstriyel tarzı tercih edenler için ise Avangart Clear modeli bulunuyor. Eksantrik görünümünün yanı sıra, vantuzlu bir model olması öğütme işlemini daha rahat hale getiriyor.

Minimalist bir tasarımı sevenler için ise Hario Prizma öğütücüsü ile geliyor. Alüminyum kasa hafif ve basit şekli taşlama işlemi sırasında rahat bir kullanım sağlıyor. Modern ve minimalist bir görünüme sahip olmasının yanı sıra kullanım kolaylığı da sunuyor, tam bir iPhone gibi!

Klasik Zarafet

Hario, beklentileri yüksek olan müşterileri için bir şeyler sunuyor: göz alıcı bir tasarım, ince çapaklar ve biraz lüks. Ceramic Olive Wood öğütücü, dayanıklı zeytin ağacı ve şık beyaz seramik kombinasyonundan oluşuyor.

Ağır, sağlam ve kum saati şeklindeki tasarımı her zaman iz bırakıyor. Minimalist İskandinav iç mekanı, retro ve modern mutfaklar için mükemmel uyum sağlıyor. Bu öğütücü, klasik zarafeti sevenler için ideal bir seçenek.

Hepsini karşılaştırın!

Hala emin değilseniz, tüm Hario frezelerin özelliklerini özetleyen tabloya bir göz atın.

Tüm Hario Kahve Değirmen Modelleri

İlgini Çekebilir

Top